2/15/2008

31. diena

Neticami, bet shodien paiet meenesis, kopsh esmu sheit. Tikai meenesis, lai arii liekas, ka pagaajushi vismaz 3... Nu ko -veel 5 palikushi :)

Vakar sagaidiijaam braalju austrieshu invaaziju. Atbrauca nevis 5, bet 6. Manis peec kaut 10, jo atveda mums ljoti, ljoti daudz garshiigu eedamlietu. Un atkauseeja manu sirdi pilniibaa, uzdaavinot man divas milzoniigas shokolaades taafeles. (Par ko man shodien radaas sirdsapzinjas paarmetumi izlasot http://www.financenet.lv/zinas/arvalstis/
article.php?id=177292).
Nu jaa, jauki cilveeki tie austrieshi. Man jau gribeetos savu Deutsch Sprechen patreneet, bet man aizliedza runaat vaaciski, jo tad Federika buus vieniigaa, kas neko nesaprot, jo vinja vaaciski nerunaa :(
Muusu ledusskapis ir tik pilns, kaadu es nekad neesmu redzeejusi. Rinda uz tualeti arii ir interesants pasaakums. Labi vien, ka tas tikai 3 dienas taa buus. Soriit pie brokastiim runaajaam par to, ka taa droshi vien juutas tie EVS Makedonijaa, kas 13 cilveeki vienaa dziivoklii sabaazti (Danijela mineeja to kaa reaalu piemeeru, ka ne vienmeer EVS viss notiek kaa plaanots un kaa gribeetos...). Dziivot taadaa veidaa 6 meeneshus, tas gan buutu murgs. Taa jau nav te diez kaada iespeeja pabuut vienatnee ar sevi kaa vien naktii guljot. Bet pagaidaam es peec taa arii seviski neilgojos :)

Dzeru teeju, straadaaju pie peetiijuma un paraleeli risinu dieniskaas sarunas skaipaa. Ir labi. Visas lietas nostaajas atpakalj savaas vietaas.

Shovakar Austrijas vakars. Eh, Magdalena muus abas paarsitusi, vinjas prezentaacijaa buus iisti austrieshi, un vinji varbuut pat speelees muuziku. Jussi, Magdalenas puisis jau vakar mums nodemonstreeja savu vijoljspeeles prasmi.
Veel vinjiem ir flauta liidzi un gitaara.

Lasam zinjaas, ka Kosava teju teju pasludinaas neatkariibu. Jautri, mums marta saakumaa jaabrauc uz Serbiju uz on-arrival training. Gribeetos cereet, ka viss buus mieriigi.

2 komentāri:

Ārnieks teica...

Kolosāls pastāsts, kā vienmēr :)
Lai labi garšo šokolāde (kā Milka var vispār slikti garšot!)
Austrieši labāk varēja jodelēt, tad vispār nonestu jumtu :D

Madara teica...

Diemzeel nejodeleeja :D Bet taapat bija jautri :D