2/19/2008

35.diena

Dziivojam Kosovas neatkariibas ietekmee. Riit saakas Contact Making Seminar, bet veel shodien cilveeki no Serbijas, Austrijas, Polijas, utt. atcelj daliibu seminaaraa. Aciimredzot vinjiem bail. Es saprotu, ka cilveekiem no Serbijas vareetu buut probleemas atbraukt, bet paareejie? Mees neesam Serbija, mees neesam Kosova. Lai arii te ir Balkaani, viss sheit ir pilniigi mieriigi. Bet cilveekiem joprojaam ir loti daudz aizspriedumu un nepareizas informaacijas par sho regionu.

Damjans un Danijela streso, jo joprojaam nav skaidrs kaads ir galiigais seminaara daliibnieku skaits. un Damjans man visu laiku chukst: Nem veeraa sho situaaciju, pirms izlem, ka patieshaam gribi kluut par treneri!

Shodien taisiijaam lielo tiiriishanu maajaas, slauciijaam, mazgaajaam un gludinaajaam. Pusdienaas eedu vaariitus kartupeljus ar saali un skaabu kreejumu un sajuusminaajos par to, cik patiesiibaa lieliski var garsot tik vienkaarsas lietas.

Droshi vien liidz naakoshaas nedeeljas saakumam manaa blogaa nebuus ierakstu, jo Contact Making Seminar norisinaasies no riitdienas liidz pirmdienai un katru dienu no devinjiem riitaa liidz pat veelam vakaram.

Tiekamies naakoshnedeelj! :)

Nav komentāru: