2/14/2008

30. diena

Hehee, 14. februaaris un V-diena ir klaat! Sasodiits, netiku uz ViA Cukurballi. Bet visu jau laikam nevar gribeet. Te gan visi taadi dikti raami. Ne visi skatlogi ar sirdiim, puukaam un atlaizu uzrakstiem izrotaati, nekaa. Pukju tirgotaaji gan sarosiijushies, uz ielas vareeja dabuut gana daudz sarkanu rozhu. Tikai es nekad nesaprotu, vai taas ir iistas vai maaksliigas.

Vakar jautaaju jaunieshiem te Centraa, kaa vinji gatavojas pavadiit Valentiindienu, vai ir kaads tematisks pasaakums, kaut kas taads. Lielaakaa dalja nonurdeeja kaut ko par eksaameniem naakamajaa dienaa un visaadiem citiem pienaakumiem, Ivans zeelojaas, ka vinja 'ljaunaa' draudzene (taa vinsh arii teica, 'my evil girlfriend') piespiedusi vinju kaadu laiku pavadiit shajaa dienaa ar vinju. Vinsh esot klaigaajis, ka nepatiikot vinjam shie kapitaalistu sveetki, bet nekaa. Nav jau labi braukt citu attieciibaas, bet taas attieciibas gan es nesaprotu. Mees nekad neesam redzeejushi vinja meiteni, uz visiem tusinjiem vinsh naak viens pats, un mums nav ne jausmas, kad vinsh vispaar pavada laiku kopaa ar vinju. Katraa zinjaa man liekas, ka ar mums vinsh pavada daudz vairaak laika nekaa ar vinju. Un vinja draudzenes vietaa es nemaz nebuutu apmierinaata. :) Bet varbuut taas ir kultuuras atskiriibas. :) Labi, tik taalu par sveshu cilveeku attieciibaam.

Magdalena shodien kopaa ar 'Posh Store' cilveekiem vaac naudu sunju patversmei Valentiindienas akcijas ietvaros. Shodien auksts, tikai +1, un vinjas tur nabadziites visu laiku aaraa. Bet akcija laba, un publicitaate arii kaartiiga - info buus gan regiona TV, gan arii aviizees. Bet vispaar traki ar to sunju patversmi.

Shovakar kaut kad Magdalenas draugi atbrauc. Astonji cilveeki muusu mazajaa maajinjaaa - tas buus jautri :) Un otrdien Ansis un Valda buus klaat, jadabuu man no Damjana palagi un segas prieksh vinjiem. Un mums maajaas ir tikai 3 dakshas un 3 karotes. Lai arii nazhi ir kaudzeem. :D

Laikam beidzot jaasaak kaut kas dariit. Magdaleena atnaaca kopaa ar suni. Un suns smird. Taapeec man labaak patiik kakji, nevis sunji. Lai arii kakji reizeem smird, vinju ne tik lielaa kermenja kvadratuura nespeej smaku tik pamatiigi izplatiit, kaa tas notiek ar sunjiem. Bet ko dariit - katram savs. Laimiigu Valentiindienu, miiljie!
Un veelreiz mans miiljaakais promo materiaals :)

Nav komentāru: