1/18/2008

3. diena


Vakar vakaraa bijaam vakara pastaigaa pa pilseetu. Patiesiibaa mekleejaam kaadu vietu, kur paseedeet, bet visi krogi bija ciet, lai arii veel nebija pusnakts. Beigaas aizgaajaam liidz upei. Upe Drava saucas, un fantastisks tilts paar vinju, naktii izgaismots. Fotografeeju kaa traks japaanju tuurists.

Bildees jau protams nav tas. Bet bija fantastiski. Lietus bikinj smidzinaaja, apgaajaam vienam kvartaalam apkaart, gar smukajaam maajaam (mana kultuuras veestures skolotaaja vareetu mani nosist, bet man tomeer nav ne jausmas, kas tas par stilu bija), nu kaut kaa taa.

Vakar uztaisiiju bloga anglisko variantu http://madara-evs-in-croatia-eng.blogspot.com, Damjans ieliks kaa saiti vinju organizaacijas maajas lapaa. Buutiibaa viens no muusu lielajiem uzdevumiem buus popularizeet EVS programmu kaa taadu, European citizenship, un tamliidziigas lietas. Mums buus jaataisa arii nelieli peetiijumi par dazaadaam teemaam - kaa es redzu lietas kaa latviete, un kaa lietas redz videejais horvaatu jaunietis.

Sonakt labi guleeju, vai nu saaku pierast pie gaazes apkures, kas visu laiku klab, vai arii vinja bija iesleegusies pareizajaa rezhiimaa. Nedeeljas nogalee plaanojam taisiit lielo maajas generaaltiiriishanu. Vakar izdariijaam baigo atklaajumu - muusu gulamistabaa ir TV skapiitis, un tai skapii saliktas Jaunavas Marijas statujinjas un tamliidziigas lietas. Bet kad to skapiiti pareizi pagriezh, guess what? Izraadaas, ka tas ir baars! :D Nosmeejaamies riktiigi.

Sodien taada mieriiga diena. No riita izrunaajaam ar Damjanu visas lietas par to, kaa mees juutamies, etc., man bija jaapastaasta par savu iepriekseeji EVS pieredzi. Starp citu, es tiku izveeleeta no 150 cilveekiem! Taa ir lieta, kas tieshaam glaimo manai pashapzinjai.

6 komentāri:

Anonīms teica...

prieks lasīt, ka Tev viss labi! :))

klau, a tas bāriņš bija pilns?

Madara teica...

nee, tuksh un noputeejis :( :D

Anonīms teica...

Pēc Madaras protams ka minibāriņš palika tukšāks =)

Anonīms teica...

No 150?!!!!!! Par tādu ziņu es tiešām būtu cerējusi, ka tai bāriņā vismaz kaut kas ir!!

Unknown teica...

Gan jau klusām meitenes ir piepildījušas minibāriņu ar žlahtina, dingač,rākijām (plūmju un vīnogu degvīns), cik es skatījos, bet tas man būtu jāprasa Madara tev, ar tādu esi sastapusies augstajos plauktos?

Madara teica...

nee, es tikai Osječko pivo liidz shim esmu sastapusi :P viss veel priekshaa! ;)