1/31/2008

16. diena

Seezu un taisu poverpointaa prezentaaciju riitdienas Latvijas vakaram. Baigi gruuti izlemt, ko likt iekshaa, ko atstaat, jo ir tik daudz lietu, ko vareetu pastaastiit par muusu valsti. Bet kas no taa ir vissvariigaakais? Un kas vareetu vinjus visvairaak intereseet? Shobriid par veesturi vien ir 3 slaidi un es esmu tikusi tikai liidz 18. gadsimtam un Krievijas Impeerijai. Veel visi pasaules kari un neatkariibas atguushanas. Es ceru, ka vinji neaizmigs, bet man tas liekas svariigi, turklaat var vilkt paraleeles ar Horvaatijas veesturi ar daudzajaam varaam, kas gaajushas paari.


Vakar bijaam uz peldbaseinu. Taalu gan tas ir, gaajaam gandriiz stundu. Viskaut ko interesantu pa celjam atradaam, tai skaitaa veel vienu Makdonaldu (es dziivoju pilseetaa ar diviem Makdonaldiem, pilniigi neticami :D). Nu jaa, gaajaam, gaajaam, bijaam jau piekusushas, galiigi pie gala. Radaas pat ideja beigt mekleet peldbaseinu un iet uz Makdonaldu riit. Bet tomeer savaacaam kopaa visu savu motivaaciju un pat atradaam peldbaseinu. Un tas bija ideaali. Tu samaksaa 20 kunas (ap Ls 2) un vari pavadiit tur visu dienu. Tur ir sporta baseins un veel citi baseininji, taads kaa miniatuurs akvaparks. Pusstundu nopeldeejaam lielajaa baseinaa, atsaucu atminjaa Paargaujas gimnaazijaa pavadiitaas peldeeshanas stundas. Peec tam paplunchaajaamies pa mazo baseinu, kur bija palaisti burbulji - iists dzakuzi. Lieliski paliidzeeja atslaabinaaties peec peldeeshanas. Peec tam taa bijaam sagurushas, ka atpakalj puscelju braucaam ar tramvaju, lai arii tas ir nezeeliigi daargi. Bilete maksaa 8 kunas (80 santiimi). Sestdien atkal taisamies uz turieni iet. Vismaz kaads veids kaa uztureet fizisko formu.


Vakar pabeidzaam rakstiit projektu iesniegshanai Youth in Action programmaa uz 1. februaara terminju. Ja Brisele apstiprinaas, septembrii buus jaabrauc atpakalj uz Horvaatiju uz fantastisku personiibas attiistiibas treninju.

Nav komentāru: