1/25/2008

10. diena

Nupat runaaju ar Jaani skaipaa. Bac, nedeeljas nogalee jaasanemas un jaauzraksta tie raksti prieksh zieds.lv

Shodien taada nedaudz paniikusi diena. Vakar vakaraa biju noskaitusies uz visu pasauli. Nebiju seviski labaa omaa un Damjans veel mani nokaitinaaja, teikdams, ka es paaraak daudz gulju, vai pareizaak, ka 10 stundas dienaa gulj tikai 24 meeneshus nevis 24 gadus veci cilveeki. Noskaitos. Ja guleeshana dara mani laimiigu, kaapeec lai es to nedariitu? Aizgaaju maajaas un nebija pat kaartiigas shokolaades ar ko nervus nomierinaat. Bija jaakeras pie Aksela Muntes un latvieshu gotinjaam. Pamodos 7.30 ar sajuutu, ka nevareeshu aizmigt. Saaku klusiibaa lamaat Damjanu, ka vinsh nolaadeejis manu miegu, bet nee, tomeer sanaaca veel aizmigt.


Atkal shodien kliidaam pa ielaam. Atkal keeraam jaunieshus. Laikam jau visi 100 respondenti buus savaakti. Tagad tikai jaapabeidz rezultaatu apkoposhana un naakoshnedeelj jaakeras pie jauna peetiijuma - par smeekeeshanu. Man skiet, tas buus tieshaam interesanti! Ja ne taa uzbaashanaas cilvekiem.

Pa celjam uz vecpilseetu gaajaam garaam diviem ielu muzikantiem. Mees vinjus bijaam pamaniijushas jau vakar, shodien nofotografeejaam un saakaam runaaties. Peec tam Magdaleenai radaas doma, ka kaadreiz jaauzaicina vinjus kafiju. Saakumaa mani shii doma nedaudz mulsinaaja, bet vinjas pamatojums par starpkultuuru maaciishanos un pieredzi, kluushanu atveertaakaam pret pasauli un cilveekiem mani visnotalj paarliecinaaja. Patiikami, ka man kaadu briidi atkal blakus buus kaads, kas pienem leemumus manaa vietaa. :)

Riit ierodas Federika, itaalju meitene. Redzeesim, kaa buus.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Jaa, shie noteikti varetu jums veltit kadu serenadi pie vartinjiem! :))