3/28/2008

73. diena


Šodien saulīte spīd kā traka un ir tik silts kā maijā. Kāru veļu šorīt ārā un bija tik jauki, silti un harmoniski kā vasarā mājās.

Vakar bijām uz Starptautiskā Studentu Teātra festivāla (nepretendēju uz precīzu nosaukuma atveidi) atklāšanu, kur mūsu draugs Mrki (pilnā vārdā saukts Domogojs Mrkovičš) arī piedalījās. Interesanti jau bija. Protams, viss notika horvātiski un dīvainā kārtā puse no priekšnesuma bija atvēlēta reģiona vīna reklāmai (jo vīna rūpnīca laikam ir pasākuma galvenais sponsors), bet man patika. Īpaši spoguļošanas pasākums, kad aktieri nāca pie publikas un atspoguļoja savās sejās viņu izteiksmes. Mani atspoguļoja veselas trīs reizes un patiesībā jau dizgan mulsinoši, sajūta, ka tevi izsmej. Tad mēs devāmies garā vakara pastaigā atpakaļ no akadēmijas (jo tas ir otrā pilsētas galā), un vēlāk gājām vēlreiz atpakaļ - pabaudīt danču priekus Bastionā. Pārāk ilgi gan nebijām tur, jo tautas saradās tik daudz, ka nevarējām ne pakustēties.

Magdalēna šodien aizbrauca uz Austriju - viņas māsas bērnam kristības. Un nākošnedēļ Federika ar Magdalēna dodas uz Maķedoniju. Es nebraukšu un pat prieks par to, jo viņām tik daudz problēmas ar to braukšanu, ka man pat klausīties apnicis, kur nu vēl visā tajā piedalīties. Njā, un laikam kaut kad būs jābrauc uz Prāgu dabūt jaunu pasi.

Nav komentāru: